Puma Danger ▼ Signore Crust ▲ Berriloom and the Doom ▼ Auróra

Budapest - Puma Danger ▼ Signore Crust ▲ Berriloom and the Doom ▼ Auróra

Thursday 25.5.2017
From 14:00 Up to 20:00
Budapest
HungaryBudapestAuróra utca 111084
Show on map
56 Participant
▲▼Auróra▼▲
▲▼2017.05.25. ▼▲

Belépő: 800 Ft

▲▼ Puma Danger ▼▲
A Kikeltetőn feltűnt Puma Danger sugárhajtással tör felfelé az underground hazai színtérből. Az egyre csak szélesedő stoner-pszichedelik színtér zászlóshajó zenekaraként megcsinálták 2015 egyik legjobb magyar lemezét a műfajukban. Rendszeresen koncerteznek Budapesten és vidéken, sőt már egy európai turné is a hátuk mögött van.
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

▲▼ Signore Crust ▼▲
A Signore Crust egy visszhangokkal, dream és rituális elemekkel megspékelt szomorú-szörfrock zenekar. Első EP-jük 2016 májusában jelent meg ‘Centerfold Crush címen, a második 'Atlas for the band című pedig idén április végén. A szokásos signore melankólia, tengerzúgás és bongóhullám most az Aurórára is lecsap. 💉💉💉
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

▲▼ ʙᴇʀʀɪʟᴏᴏᴍ ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ᴅᴏᴏᴍ ▼▲
Déri Ákos egyedül kezdte a Berriloomot: az énekes-dalszerzés melankóliája, a shoegaze fel-feltörő katartikus zaja és a zenekart helyettesítő DIY-elektronika és dobgép egyesült élő fellépéseiben, 2016-os bemutatkozó lemeze, a Discontinuous Man pedig mindennek letisztult, mégis gazdagon hangszerelt, himnikus pillantokkal teli dokumentuma volt. Ez a világ teljesedik ki a Berriloom and the Doom trióformációjában, amelyben Kovács Gábor (Orion Dawn) és Kővári Gábor (Pigeoncoma.) csatlakoztak a gitáros-énekeshez, emogaze trióvá alakítva a zenekart és stadionhimnuszokká a Berriloom dalait.

Show more
▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Show some love.

Give us like!

Thank you.

Like every want help a lot.

Thank you.